Recept


Mer än ett café

Kungsgatan 38, 681 30 Kristinehamn, Tel: 0550 - 50 10 40







Välkommen!

Måndag - Fredag 9 - 18, Lördag 10 - 15, Söndag stängt





Vi bakar bröd varje dag. Köp gärna med.

Vi gör smörgåstårtor på beställning. Vegetarisk eller mjölkfri? Inga problem. Det fixar vi.































tisdag 15 juni 2010

Tjinuskibitar


Jag och Jörgen driver det här cafét tillsammans. Det blir lätt att man pratar jobb även på lediga stunder. Man kan råka slinka in på ämnet trots att man gång på gång lovar varandra att nu pratar vi inte mer jobb. Det kan hända att den som är ledig flera gånger samma dag ringer till cafét bara för att fråga hur det går. En annan variant är att den som jobbar ringer till den som är ledig flera gånger varje dag. Kanske bara för att informera om en sådan sak som att man nyss sålde alla tjinuskibitarna.

2 kommentarer:

  1. Tittar in på torsdag och tar en tjinuskibit, såg ut att va något med mandel på. Gott ser det ut att vara i alla fall, skall ner och hämta min/våran nyinköpta bil på torsdag, så man får passa på att fira lite smått, för nu är man i det närmaste pank(och fågelfri)
    Lasse

    SvaraRadera
  2. De var kanon goda!! Mer godis än kaka. Budapesten med blåbär som vi köpte i lördags var också outstanding!! Ni måste marknadsföra er bättre!! Se till att det blir känt vad som går att beställa. Vi skall göra allt vi kan för att det skall komma ut. Kram Annika

    SvaraRadera